Gezamenlijke ruimtes

Gezamenlijke ruimtes

Wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich aan de achterkant van het pand en is bereikbaar via de achteringang, zodat bezoekers zich snel welkom zullen voelen. Deze ruimte is voorzien van laminaat in een warme, kersenhouten kleur, 3 stoffen leunstoelen, een rond houten tafeltje, 2 wandkasten, een kleine houten boekenkast, centrale verwarming en een aantal houten opklapstoelen. Deze laatste kunnen, desgewenst, bijgezet worden als er zich meer dan 3 personen in de wachtkamer bevinden. Aan de muur bevindt zich een vilten kunstwerk wat de zeven chakra’s uitbeeldt en de ruimte een fraaie aankleding geeft.

Gezamenlijke ruimtes

Keuken

De (grote) keuken bevindt zich aan de achterkant van de woning en is compleet ingericht zodat huurders hun bezoekers van alle gemakken kunnen voorzien. Er is een keukenblok, gasfornuis, koelkast, thee- en koffiezet faciliteiten, serviesgoed, bestek, aparte kannen voor thee, koffie en warm water, hand-, thee- en vaatdoeken, alsmede koffie en diverse soorten kruidenthee. Het gebruik van koffie en thee zit bij de huurprijs inbegrepen. Ook bevindt zich in de keuken een groot prikbord waarop huurders hun brochures en ander informatiemateriaal kunnen ophangen.

Keuken

Tuin

De tuin bevindt zich aan de achterkant van het pand en is afgesloten van de omliggende woningen, zodat de privacy is gewaarborgd. De tuin straalt rust uit en is uitermate geschikt om zomers met cursisten buiten te lunchen. Daarvoor bevindt zich in de tuin een tuinbankje en een kleine buitentafel. In de bijbehorende schuur zijn een aantal rieten stoelen opgeslagen die kunnen worden bijgeplaatst.

Tuin