Gezamenlijke ruimtes

Wachtruimte.

De wachtruimte bevindt zich aan de achterkant van het pand en is bereikbaar via de achteringang, zodat bezoekers zich snel welkom zullen voelen. Deze ruimte is voorzien van laminaat in een warme, kersenhouten kleur, 3 rieten leunstoelen, een rond houten tafeltje, 2 wandkasten, een kleine houten boekenkast, centrale verwarming en een aantal houten opklapstoelen. Deze laatste kunnen, desgewenst, bijgezet worden als er zich meer dan 3 personen in de wachtkamer bevinden. In de wandkasten staan etherische oliën en remedies die bestemd zijn voor de verkoop. Aan de muur bevindt zich een vilten kunstwerk wat de zeven chakra’s uitbeeldt en de ruimte een fraaie aankleding geeft.

wachtruimte

Keuken.

De (grote) keuken bevindt zich aan de achterkant van de woning en is compleet ingericht zodat huurders hun bezoekers van alle gemakken kunnen voorzien. Er is een keukenblok, gasfornuis, koelkast, thee- en koffiezet faciliteiten, serviesgoed, bestek, aparte kannen voor thee, koffie en warm water, hand-, thee- en vaatdoeken, alsmede koffie en diverse soorten kruidenthee. Het gebruik van koffie en thee zit bij de huurprijs inbegrepen. Ook bevindt zich in de keuken een groot prikbord waarop huurders hun brochures en ander informatiemateriaal kunnen ophangen.

keuken

Tuin.

De tuin bevindt zich aan de achterkant van het pand en is afgesloten van de omliggende woningen, zodat de privacy is gewaarborgd. De tuin straalt rust uit en is uitermate geschikt om zomers met cursisten buiten te lunchen. Daarvoor bevindt zich in de tuin een houten tuinbank in heldere, primaire kleuren en een ronde buitentafel. In de bijbehorende schuur zijn een aantal rieten stoelen opgeslagen die kunnen worden bijgeplaatst.

tuin

Toiletgroepen.

In het pand bevinden zich twee toiletten. Eén op de begane grond bij de keuken en één op de 1e verdieping. Deze toiletten zijn betegeld en geschilderd in neutrale, lichte kleuren. Het toilet op de 1e verdieping beschikt over een klein wasbakje om de handen in te wassen. Het aanwezige handdoekje wordt regelmatig vervangen.

Logo Header Menu